i can’t find suitable caption. #indonesia #instanusantara #iphonesia #river #house #kalimantantengah
Really appreciate all the hard workers… not easy to keep the spirit and loyality. #hardwork #work #jakarta #indonesia #building #iphonesia
favorite snack sepanjang masa.. French fries! Nggak perlu dibumbui macem- macem, apa adanya aja cukup… #food #foodporn #snack #favorite #myday #myself #iphonesia #junkfood
potong rambut sih udah… tapi tetep lebih pede kalau rambut diiket aja… emang susah ya kalau jiwa perempuannya ga seratus persen… #selfie #myday #myself #hair #bw #black #white #iphonesia
kondangan, biar kondang #myday #selfie #black #natural #iphonesia #jakarta
Listening to Maps by Maroon 5 I miss the taste of a sweeter life I miss the conversation I’m searching for a song tonight I’m changing all of the stations I like to think that we had it all We drew a map to a better place But on that road I took a fall Oh baby why did you run away? – Preview it on Path.

Listening to Maps by Maroon 5

I miss the taste of a sweeter life
I miss the conversation
I’m searching for a song tonight
I’m changing all of the stations

I like to think that we had it all
We drew a map to a better place
But on that road I took a fall
Oh baby why did you run away? – Preview it on Path.

it was… #airport #plane #indonesia #kalimantantengah #instanusantara #iphonesia
beberapa orang menghabiskan senjanya berjibaku dengan aspal jalan dan lupa untuk menengadah melihat keindahan matahari petang… #sunset #sun #senja #jakarta #instanusantara #indonesia #sky #scenery #macet
#latepost kemanapun pergi, yang dicari tetap angkringan… dan ternyata dimanapun tetap ada angkringan… aku rindu jogja..
#bluesky #sky #blue #plane #colour #indonesia #instanusantara #iphonesia